اهلا بيك في منتدي اصحاب العمر أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اهلا بيك في منتدي اصحاب العمر أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شيش طاووووق الفراخ

اذهب الى الأسفل

شيش طاووووق الفراخ Empty شيش طاووووق الفراخ

مُساهمة من طرف bantota الأربعاء 28 أبريل 2010, 2:03 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
كيلو وراك فراخ مخلية ومقطعة لمكعبات كبيرة
ثوم مفروم
عصير أربع ليمونات
كوب عصير طماطم
ثمرة بصل مفرومة
ملح وفلفل وزعتر وكاري وبهارات
2 ثمرة طماطم مقطعة مكعبات
2 ثمرة بصل مقطعة مكعبات
2 ثمرة فلفل أخضر مقطعة مكعبات

الطريقة
1- اخلطي عصير الطماطم مع عصير الليمون والثوم والبصل والملح والفلفل وباقي البهارات كويس، وبعد كده ضيفي على الخلطة دي مكعبات الفراخ.

2- أدخلي الفراخ في الثلاجة، وسيبيها تتبّل لمدة 3 ساعات أو ممكن تعمليها من بالليل وتسيبيها لتاني يوم.

3- بعد كده ابدئي اغرزي كل مكعب من مكعبات الفراخ في الأسياخ وبعده مكعب بصل ومكعب فلفل ومكعب طماطم.

4- استمري على كده لغاية ما تخلّصي كمية الفراخ اللي عندك، وبعد كده رصي الأسياخ دي على صينية، وصبي عليها باقي خلطة البصل والطماطم المتبقية من التتبيلة، ودخليها الفرن وسيبيها لغاية ما تستوي تماماً أو ممكن تشويها على الفحم.

5- بعد ما الفراخ تستوي ابدئي رصّي الأسياخ على أطباق التقديم، وممكن تقدّمي معاها أرز أبيض أو بطاطس محمرة.. وبالهنا والشفا.
bantota
bantota
♪♪ ‎©" ღ♥♥♥ღ ™ عضو ذهبي♪♪ ‎©" ღ♥♥♥ღ ™
♪♪ ‎©

انثى
الجدي
عدد المساهمات : 878
نقاط : 1654
التقيم : 0
تاريخ الميلاد : 18/01/1991
تاريخ التسجيل : 15/02/2010
العمر : 33
الموقع : www.tamerlovers.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى